Meer over:

Alessandro Academy Brabant

Mijn naam is Sandra van Trijp en ik ben al 25  jaar werkzaam in de nagelbranche . Na mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste en daar ook werkzaam in geweest te zijn ben ik bij een nagelstudio terecht gekomen waar ik opgeleid ben tot Allround nagelstyliste .

Vanaf 1996 werk ik als zelfstandige en tot juli 2008 heb ik Nail Fashion Roosendaal gerund . In juli 2008 zijn wij gestopt in Roosendaal en ben ik Nagelstudio Harella begonnen aan mijn woonhuis in Heerle .

Na meerdere jaren met NLC en IBD gewerkt te hebben ben ik overgestapt op het merk Alessandro waar ik echt verliefd op ben geworden en run ik nu vol trots sinds augustus 2017 Alessandro Academy Brabant . een opleidingscentrum , shop en nagelstudio . Vanaf 2020 zullen we stoppen met het opleidingscentrum en ons gaan richten op het aanbieden van wellness behandelingen . Hierbij ga ik hulp krijgen van mijn zus Petra Kemner – van Trijp die de cosmetische voetverzorging voor haar rekening neemt en op dit moment haar opleiding tot pedicure aan het afronden is .

Met onze behandelingen willen wij gaan voor de schoonheid van binnen en buiten

Laat u vrijblijvend adviseren , u bent van harte welkom !

Eigenaresse:

Sandra van Trijp

Impressie: