U kunt bij ons terecht voor

Services

Hand en Nail Spa :
|Een heerlijke Nail and Hand Spa manicure , na bepaling van uw nagel- en huidtype gaan we met de juiste producten aan de slag en krijgt u ook uitleg over de juiste verzorging voor thuis . Probeert u ook eens een heerlijke peeling met masker of paraffinebad voor de extra droge handen ( of handen met kloofjes ) Het verschil is direct voelbaar ! Als afloop kan er nog gelakt worden met onze “vegan” nagellakken .

 

Striplac :
Een flexibele , sterke nagellak die tot wel 10 dagen blijft zitten en makkelijk te verwijderen is zonder remover of oplosmiddel ( peel off ) zodat de natuurlijke nagels niet beschadigen. De nagellak wordt onder een led lampje uitgehard en is gelijk droog. Makkelijk zelf aan te brengen en te verwijderen .

Informeer ook eens naar de Striplac Party , een avondje waarbij ik aan enkele dames uitleg geef over het product en u het zelf kunt uitproberen onder het genot van een hapje en een drankje

 

Nagelstyling :
Afhankelijk van uw wensen gaan we bepalen welk nagelsysteem bij u past ,Lac Sensation / Fiber of een modellagegel . Dit kan met of zonder verlenging , een french manicure , color gel en uiteraard ook nail art . De zuurvrije producten van Alessandro zorgen ervoor dat uw natuurlijke nagels niet beschadigen en met de juiste verzorging blijven uw nagels in goede conditie .

 

Pedix Feet :
De voeten worden vaak vergeten terwijl die zekere ook de nodige verzorging kunnen gebruiken . De Pedix lijn van Alessandro biedt verschillende mogelijkheden voor uw voetproblemen . Een zuiverend voetbad , eelt verwijderen , peeling , masker , paraffine , lakken , gelnagels. Het is allemaal mogelijk .

De Pedix Med producten zorgen voor bescherming tegen ziektekiemen en bacterien en verbetert duurzaam de regeneratiekracht en celactiviteit van de huid ( denk aan kalknagels / schimmelnagels / eczeem )

 

Pedix Purifying :
Verzorging met ontslakkende werking voor vermoeide en droge voeten .

Impressie: