U kunt bij ons terecht voor

Services

Hand en Nail Spa :
|Een heerlijke Nail and Hand Spa manicure , na bepaling van uw nagel- en huidtype gaan we met de juiste producten aan de slag en krijgt u ook uitleg over de juiste verzorging voor thuis . Probeert u ook eens een heerlijke peeling met masker of paraffinebad voor de extra droge handen ( of handen met kloofjes ) Het verschil is direct voelbaar ! Als afloop kan er nog gelakt worden met onze “vegan” nagellakken .

 

Striplac :
Een flexibele , sterke nagellak die tot wel 10 dagen blijft zitten en makkelijk te verwijderen is zonder remover of oplosmiddel ( peel off ) zodat de natuurlijke nagels niet beschadigen. De nagellak wordt onder een led lampje uitgehard en is gelijk droog. Makkelijk zelf aan te brengen en te verwijderen .

 

Gellak :

UV-Led nagellak die 2 a 3 weken blijft zitten , krasbestendig , verstevigd de natuurlijke nagel , natuurlijk draagcomfort . Ideaal te combineren met een Nail Spa manicure .

 

 

 

 

Nagelmodellage  :
Afhankelijk van uw nageltype en wensen gaan we bepalen welk nagelsysteem het beste bij u past ( fiber , modellagegel , poly-acryl-gel ) . Dit kan met of zonder verlenging , een french manicure , color gel en uiteraard ook nail art . De zuurvrije producten van Alessandro zorgen ervoor dat uw natuurlijke nagels niet beschadigen en met de juiste verzorging blijven uw nagels in goede conditie .

 

Cosmetische Voet :

Wellness voor uw voeten waarbij we gebruik maken van een heerlijk voetenbad met whirpool en lichttherapie . Verwijderen van eelt , peeling en masker . Voor de pijnlijke spieren en de ontspanning kunt u zelf de massagestoel bedienen tijdens de voetbehandeling .

 

Gezichtsbehnadeling :

Alessandro quick facial , puur reinigende behandeling

Alessandro full facial , complete gezichtsbehandeling

Wij werken met de organische producten NouvelleX ( vrij van parabenen en conserveringsmiddelen

wenbrauwen epileren en verven / wimpers vereven

 

Skin’s Waxing :

Waxen van het gezicht , armen , oksels , bikinilijn en benen

 

Voetreflextherapie :

Info volgt

 

 

Impressie: